Over ons

Staalhandel

komt tot leven

Staal komt tot leven is ons motto. Wij zien staal en metaal niet als een koud halffabrikaat, maar als het begin van uw eindproduct. De materialen die u bij ons koopt, zijn van essentieel belang voor uw projecten. Daarom krijgt elke aanvraag van klein tot groot bij ons de volledige
aandacht.

Wij nemen uw probleem uit handen:
bij ons komt staal tot leven!

Bel mij icon

Over ons

Breedveld Staal is een groothandel in staal producten. Als staalhandel werken wij met een nauwkeurig samengesteld assortiment nieuwe staalproducten. Voor staalverbruikers in de ruimste zin van het woord. Onze voorraad bestaat voornamelijk uit constructie staal, maar ook rvs, aluminium en bij producten zoals lasbochten, fittingen etc. Zelfs een kleine aanpassing is voor ons geen enkel probleem!

Ons gemotiveerde en enthousiaste team verzorgt met plezier al uw wensen en staalbehoeften. Met korte communicatielijnen en strakke, gegarandeerde planningen.

60 jaar innoveren

Dat u met 60 jaar knowhow en expertise te maken hebt, merkt u aan alles. Want Breedveld Staal gaat met zijn tijd mee en werkt constant aan nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en duurzame staalconcepten. En dankzij een uitstekend geoutilleerd wagen- en machinepark maken we alle beloften waar. Telkens weer even flexibel en betrouwbaar.

sidebar border
Bel mij terug