Prefab Staal

Prefab Staal op maat

komt tot leven

Prefab Staal komt tot leven is ons motto. Wij zien prefab staal en metaal niet als een koud halffabrikaat, maar als het begin van uw eindproduct. De materialen die u bij ons koopt, zijn van essentieel belang voor uw projecten. Daarom krijgt elke aanvraag van klein tot groot bij ons de volledige aandacht. Wij nemen
uw probleem uit handen:
bij ons komt staal tot leven!

Bel mij icon

Prefab Staal: Staal met een (hulp) toevoeging

Breedveld Staal signaleert een toenemende vraag naar staal plus een toevoeging. Denk aan een kokerprofiel met voorgeboorde gaten, balkstaal met een hijsoog of aan een hoekprofiel dat alvast in een bepaalde hoek schuin is afgezaagd. Maar denk ook aan eenvoudige hulpconstructies voor een damwandkuip, een brug of een willekeurig bouwwerk. Kortom; allemaal subtiele aanpassingen en voorbereidingen, waarmee kleine en middelgrote aannemers net even wat sneller en gemakkelijker uit de voeten kunnen.

Toegevoegde waarde creëren
De Prefab Staal concepten betreffen slechts kleine, subtiele ingrepen, zonder dat deze consequenties hebben voor de volgende ondernemer in de schakel van werk en inkomsten. Bijvoorbeeld voor constructiebedrijven en aanverwante staalbedrijven in de keten. Het gaat om toevoegingen die de klant efficiencyvoordelen opleveren, maar die voor een constructeur juist weer net te simpel zijn.

sidebar border
Bel mij terug