Groen Staal

Staal milieuvriendelijk

komt tot leven

Staal komt tot leven is ons motto. Wij zien staal en metaal niet als een koud halffabrikaat, maar als het begin van uw eindproduct. De materialen die u bij ons koopt, zijn van essentieel belang voor uw projecten. Daarom krijgt elke aanvraag van klein tot groot bij ons de volledige aandacht. Wij nemen uw probleem uit handen: bij ons komt staal tot leven!

Bel mij icon

Groen Staal: een duurzaam concept met milieuroutes en milieubonussen

Duurzaam ondernemen en innoveren is zo’n beetje het meest gebezigde begrip van het afgelopen jaar. Toch is het voor groothandelaren niet altijd gemakkelijk om dit succesvol te verwezenlijken. Breedveld Staal introduceert de oplossing: Groen Staal.

Milieuroutes voor gecombineerde leveringen “groen staal”.
Groen Staal is staal dat met behulp van zogenaamde “milieuroutes” wordt geleverd. Dankzij de milieuroutes van Breedveld Staal kunnen we leveringen aan verschillende klanten met elkaar combineren. Daardoor besparen we aanzienlijke hoeveelheden dieseluitstoot. De kostenbesparing die dit oplevert, geven we in de vorm van een milieubonus door aan onze staal afnemers.

Samen goed bezig!
Just-in-time-leveringen leiden er nog al eens toe dat we veel vrachtwagens met een halve lading de weg op sturen. Dat gaat helaas ten koste van de efficiëntie en het milieu. Uiteraard blijven we wel gewoon just-in-time-levering aanbieden, maar we stimuleren klanten en toeleveranciers tegelijkertijd om van de nieuwe milieuroutes gebruik te maken.

Milieubonus! Een goed gevoel
Als klanten en toeleveranciers tijdig en efficiënt bestellen, zijn wij des te beter in staat om onze milieuroutes goed te organiseren. De milieubonus bedraagt 20 euro per ton staal. Maar minstens zo belangrijk is dat we samen het gevoel creëren dat we met elkaar goed en duurzaam bezig zijn. Het summum van duurzaam innoveren.

sidebar border
Bel mij terug